lun 06 luglio 2015

Ultimi aggiornamenti04:00:44 AM GMT

Shqipëri

Risultati 1 - 10 di 1025

Devole: “Shija që mbetet është ajo e një shansi të madh, por që nuk është shfrytëzuar mirë. Pavijoni është vitrina e Shqipërisë në shëtitoren e globit, ndërkohë që është përdorur më shumë mediatikisht për konsum të...
Giovedì 02 Luglio 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Erion Veliaj pohon fitoren e thellë tëAShE-së: ”Qytetarët i dhanë fitoren AShE-së në 46 nga 61 bashki të Shqipërisë” Tiranë, 23 qershor 2015 – Ndërsa mungojnë vetëm pak kuti për të numëruar, me mëse 40 mijë...
Martedì 23 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Teksa po shkohet drejt përfundimit të numërimit të votave për andidatët për kryetarët e 61 bashkive të vendit, është e lehtë të thuhet që Partia Socialiste e koalicioni i majtë po fitojnë thellë mbi Partinë demokratike e...
Martedì 23 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Mbërrin raporti paraprak i misionit të vëzhguesve ndërkombëtarë: ka akoma shumë vend për përmirësim e demokratizim të procesit zgjedhor Tiranë, 22 qershor 2015 - Shefja e misionit të vëzhguesve ndërkombëtarë, Audry...
Lunedì 22 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Me 45% të kutive të numëruara, Veliaj kryeson mbi Kosovën me mëse 20 mijë vota Tiranë, 22 qershor 2015 – Vazhdon me ritme të mira numërimi në bashkitë e mëdha të vendit, ku edhe pse rezultati përfundimtar akoma nuk mund të...
Lunedì 22 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
13 me 4, rezultati në favor të të majtës Tiranë, 22 qershor 2015 - Ka përfunduar numërimi i votave në 17 bashki relativisht të vogla të vendit, nga 61 gjithsej. Në 13 prej tyre rezultojnë fitues kandidatët e koalicionit të...
Lunedì 22 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Është Edmond Themelko fituesi i parë i shpallur i zgjedhjeve të 21 qershorit. Pusteci në qarkun e Korçës, njësia më e vogël vendore në vend, e përbërë kryesisht nga minoriteti maqedonas, me vetëm 8 qendra votimi, 4.296 votues,...
Lunedì 22 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Në Dibër ka votuar mbi 57% e zgjedhësve, në Vlorë as 38% Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), pak pas orës 22, dha përqindjet e pjesëmarrjes së votuesve sipas qarqeve e në shkallë vendi deri në ora 19.00, që ishte dhe orari...
Domenica 21 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Nga ora 7:00 deri në 19:00 në mbarë Shqipërinë është votuar për kryetarët e 61 bashkive dhe rreth 1.600 këshilltarët bashkiakë. Deri tani nuk ka të dhëna të sakta mbi pjesëmarrjen në votime. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve,...
Domenica 21 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail
Rreth 300 vëzhgues ndërkombëtarë, kryesisht të OSBE/ODIHR do të monitorojnë zgjedhjet vendore që do të mbahen sot. Tiranë, 21 qershor 2015 – Pas pak orësh (nga ora 7 e mëngjesit) në mbarë Shqipërinë do të nisin votimet...
Domenica 21 Giugno 2015 | Stampa | PDF |  E-mail


Pagina 1 di 103