gio 02 luglio 2015

Ultimi aggiornamenti09:59:32 PM GMT

Shqipëri

Risultati 501 - 510 di 1024

Reagon PDIU: “Hakmarrje e ulët ndaj drejtësisë shqiptare. Kjo aleancë me shkelësin e ligjit në arrati Disho dhe nëpërkëmbje e përfaqësuesve të organeve të ligjit, bie ndesh me parimet bazë të funksionimit të një shteti të...
Giovedì 19 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Pamje mbresëlënëse, peizazhe të virgjëra, kalimi i liqenit të Komanit në veri të Shqipërisë. Killian Fox i të përditshmes angleze The Guardian, ofron panoramën e një vend që është ende jashtë radarit turistik, duke nxjerrë në...
Mercoledì 18 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Ndërsa në Tiranë ministri i Brendshëm Nishani “feston” letërnjoftimin e tremiliontë elektronik të prodhuar sot, shqiptarëve në Itali ende nuk u kthehet një përgjigje mbi taksën shtesë të vendosur mbi këto dokumente nga...
Venerdì 13 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Qindra fëmijë të kthyer nga emigracioni këtë vit po ndjekin mësimet në nivelet përkatëse në shkollat e Shqipërisë. Janë të shumta vështirësitë fillestare, veçanërisht në drejtshqiptimin dhe drejtshkrimin e gjuhës shqipe....
Mercoledì 11 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Edhe pse i kërkuar nga drejtësia italiane që prej vitesh e ka dënuar me 40 vjet burg, Fatmir Kajolli në Shqipëri ishte i lirë dhe i njohur si biznesmen i fuqishëm me lidhje të forta politike deri dje. Për ministrin e Brendshëm Nishani,...
Mercoledì 11 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Dëshmojnë demografinë, etnologjinë edhe historinë e trevave shqiptare nga shekujt XVI - XVIII Tiranë, 10 prill 2012 - Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë ka digjitalizuar hartat që zbulojnë demografinë, etnologjinë edhe historinë...
Martedì 10 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Krijimet e tij artistike do të prezantohen për publikun shqiptar, në një ekspozitë në kuadrin e 100-vjetorit të Pavarësisë në Galerinë Kombëtare e Arteve, nga data 13 prill dhe deri në 20 maj. Tiranë, 8 prill 2012 – Ibrahim...
Domenica 08 Aprile 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Në datën 21 mars 2012 ka hyrë në fuqi marrëveshja për kalimin e pikave kufitare Shqipëri – Mal i Zi edhe vetëm me letërnjoftim Tiranë, 26 mars 2012 - E nënshkruar më 14 dhjetorin e shkuar nga zv.kryeministri dhe ministri i...
Lunedì 26 Marzo 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Një juri ndërkombëtare ka përzgjedhur tashmë 5 nga 80 bocetet e paraqitura për 100-vjetorit të Pavarësisë. Mes artistëve që kanë marrë pjesë në konkurs edhe shqiptarë të Italisë si Alfred Mirashi Milot, Helidon Xhixha dhe...
Lunedì 26 Marzo 2012 | Stampa | PDF |  E-mail
Gjykata e Tiranës ka regjistruar sot Aleancën Kuq e Zi si forcë politike. Në krye të Partisë së re deri në kongresin e majit, themeluesi i saj Kreshnik Spahiu Tiranë, 21 mars 2012 – Nga sot Aleanca Kuq e Zi është forca politike...
Mercoledì 21 Marzo 2012 | Stampa | PDF |  E-mail


Pagina 51 di 103