Kontakte - Shqiptari i Italisë

Uncategorised
Në Shqiptariiitalise.com gjeni gjithnjë lajmet e fundit nga dhe për komunitetin shqiptar në Itali, mbi imigracionin në Itali dhe rubrika të gjera ligjore të përgatitura posaçërisht nga avokatët e specializuar të emigracionit.

Për publicitet shkruani (mundësisht në gjuhën italiane) në: pubblicita@stranieriinitalia.it ose telefononi në +39.06.87410507 ose +39.331.9267119
Në Shqiptariiitalise.com gjeni gjithnjë lajmet e fundit nga dhe për komunitetin shqiptar në Itali, mbi imigracionin në Itali dhe rubrika të gjera ligjore të përgatitura posaçërisht nga avokatët e specializuar të emigracionit.

Për publicitet shkruani (mundësisht në gjuhën italiane) në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose telefononi në +39.06.87410507 ose +39.331.9267119