“Albania, il paese di fronte” të dielën në History Channel, Sky - Shqiptari i Italisë

Veprimtari

Dokumentari “Albania, il paese di fronte” do të shfaqet sërish në History Channel të Sky-t, të dielën më 19 qershor në orën 16.05.

Një prodhim i Istituto Luce, "Albania, il paese di fronte" është dokumentari i parë mbi historinë e Shqipërisë, nga pavarësia deri në rënien e komunizmit. Me regji të Roland Sejkos dhe Mauro Brescia-s, filmi paraqet pamjet e jashtëzakonshme e të pashfaqura më parë të arkivave të Istituto Luce dhe të Arkivit të Filmit Shqiptar, si edhe intervistat e Antonello Biagini, Carlo Azeglio Ciampi, Ismail Kadare, Nevila Nika, Roberto Morozzo della Rocca, Sergio Staino.

http://www.youtube.com/watch?v=RfRT78ccnDg

Dokumentari “Albania, il paese di fronte” do të shfaqet sërish në History Channel të Sky-t, të dielën më 19 qershor në orën 16.05.

Një prodhim i Istituto Luce, "Albania, il paese di fronte" është dokumentari i parë mbi historinë e Shqipërisë, nga pavarësia deri në rënien e komunizmit. Me regji të Roland Sejkos dhe Mauro Brescia-s, filmi paraqet pamjet e jashtëzakonshme e të pashfaqura më parë të arkivave të Istituto Luce dhe të Arkivit të Filmit Shqiptar, si edhe intervistat e Antonello Biagini, Carlo Azeglio Ciampi, Ismail Kadare, Nevila Nika, Roberto Morozzo della Rocca, Sergio Staino.

embed video plugin powered by Union Development