Ambasada përkujton Skënderbeun në Romë më 17 janar - Shqiptari i Italisë

Veprimtari
Ceremoni përkujtimore me rastin e 544-vjetorit të vdekjes të Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu
Romë - Piazza Albania, 17 janar 2011, ora 12.30

Romë, 12 janar 2012 – Ambasada e Republikës së Shqipërisë dhe Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë, ditën e martë, më 17 janar në orën 12.30, organizojnë ceremoninë e përvitshme në përkujtim të Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu.

Janë të ftuar në sheshin “Albania” në Romë shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, arbëreshë, miq e dashamirës italianë.