Marubi në Rieti, në 100 vjetorin e Pavarësisë - Shqiptari i Italisë

Veprimtari

Në Rieti, për të festuar 100 vjetorin e Pavarësisë, shoqata Iliria ka zgjedhur të sjellë në shesh fotografitë historike të Marubit.

Më 24 nëntor, në orën 18.00, shoqata Iliria e Rietit në bashkëpunim me “Casa delle Culture” të qytetit, me mbështetjen e Bashkisë dhe të Provincës, përurojnë ekspozitën fotografike “Pjetër Marubi”. Ekspozita që do të mund të vizitohet deri më 1 dhjetor do të hapet në qendër të qytetit, në sheshin Vittorio Emanuele II (portici del Comune).

Shkarko manifestin