'Spartiti per Scutari' in Un viaggio tra Albania e Kosovo - Shqiptari i Italisë

Veprimtari

Të shtunën, më 22 shkurt në orën 21.15 në Teatro degli Amici (rruga Ennio 91, Bellaria Igea Marina te Riminit), Orkestra Spartiti per Scutari e drejtuar nga mjeshtri i fizarmonikës, Bardh Jakova, do të japë koncertin "Balkanika - Një udhëtim mes Shqipërisë dhe Kosovës".

Leggi anche: La primavera degli Spartiti per Scutari